Circulatieplan(t)?

Een goede maand geleden werd het circulatieplan ingevoerd - gepaard met de nodige emoties en volgeschreven kranten. Ook voor Cargo Velo had deze invoering gevolgen. Zo verhuisden we onder meer onze depot naar een nieuwe en beter bereikbare locatie, buiten de R40. Maar geen reden tot gemor, want Cargo Velo is de laatste jaren gestaag uitgegroeid tot een niet te onderschatten en no-nonsense speler in de markt van duurzame beleveringen, met een grote ambitie voor de toekomst. En dat willen we nu eens in de bloemetjes zetten.

circulatieplantcirculatieplant_label

Klanten verwennen we met een circulatieplant

Uit ons klantenbestand kiezen we enkele gelukkigen die zich binnenkort aan een bezoekje met de circulatieplant mogen verwachten. Dit uit dank voor het vertrouwen dat ze dagdagelijks - voor en ook na het circulatieplan - in ons stellen. Ze krijgen ook de kans een circulatieplant te schenken aan een ander bedrijf, om zo eigen klanten en/of relaties in de bloemetjes te zetten. Iedereen content! 

Ook jij maakt kans op een circulatieplant!

Wil je zelf een circulatieplant, of iemand verrassen? Dat kan, want we voorzien ook enkele leveringen aan jouw deur. 

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Er wordt enkel in Gent uitgeleverd (9000, 9030, 9032, 9050, 9040).

Een citydrop-voorbeeld

De circulatieplant wordt aangeboden door Blommm, één van onze nieuwste partners. Blommm biedt biologisch geteelde en dagverse blommekes, rechtstreeks van het veld aan huis of in een afhaalpunt geleverd. Zij leverden de circulatieplanten in bulk aan in onze depot van waaruit we dan de leveringen verder uitvoeren per fiets in Gent en de randgemeenten. Binnenkort brengen we ook alle bloemen van Blommm rond per fiets, perfect in lijn met hun filosofie: veld > velo > vaas.

Meer info over citydrops: check onze stadsdistributie-service